september 20, 2018info@reisweetjes.nlWeetjes voor reizen naar diverse bestemmingen

KLM Werelddeal weken

KLM Werelddeal weken en aanbiedingen van andere luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om Zuid-Afrika eens te bezoeken. Normaal gesproken vinden wij dat je een reis van ongeveer 3 weken moet maken om de prijs van de vlucht in verhouding te brengen met de lengte van je verblijf. Omdat je met de KLM werelddeal weken vaak tegen een gunstig tarief naar Kaapstad of Johannesburg kunt vliegen en de vlucht rechtstreeks is kan het aantrekkelijk zijn om Zuid-Afrika korter te bezoeken. Deze aanbiedingen gelden meestal alleen voor een retourvlucht op Kaapstad of Johannesburg en meestal niet voor een vlucht heen naar Johannesburg of Kaapstad om dan weer te vertrekken vanuit de andere stad.

Suid Afrika Reise heeft om die reden diverse korte reizen bedacht met als start- en eindpunt Johannesburg of Kaapstad.

KLM werelddeal weken Kaapstad Tafelberg

Kaapstad

Kaapstad is een heerlijke stad om door middel van een kort verblijf met de KLM Werelddealweken te ontdekken. De Zuid-Afrikaanse winter van juni – augustus is misschien wat minder qua weer maar dan gelden de KLM Werelddeal weken meestal ook niet.
Kaapstad heeft natuurlijk veel highlights waarvan de Tafelberg en Robben Island wel de meest bekend zijn, maar Suid Afrika Reise kent ook veel minder bekende plekken waar we u graag over informeren.
Niet alleen de stad is de moeite waard om de bezoeken maar ook de omgeving met het Kaapse Schiereiland, Cape Peninsula waar u Kaap de Goede Hoop, de pinguïns van Boulders Beach en de schitterende kustroute via Chapman’s Peak vindt.
En wat dacht u van de wijnlanden, waar heerlijk bourgondische dagen kunnen worden doorgebracht. De wijnlanden liggen op steenworp afstand van Kaapstad.

Johannesburg

Johannesburg staat bij veel mensen niet bekend als interessant. Toch is het een stad om, samen met Pretoria, tijdens een kort bezoek met de KLM Werelddeal weken te bezoeken. En wat dacht u van een bezoek naar het Kruger park. U rijdt daar binnen 1 dag naar toe zodat ook een safari tot de mogelijkheden behoort tijdens een kort bezoek.
Ervaart u liever een totaal andere cultuur dan de onze dan weten wij ook de weg.

Suid Afrika Reise geeft u graag advies voor een maatwerkreis.

Pretoria Voortrekker Monument

Douwe Baas
Douwe Baas is sinds 2004, samen met zijn vrouw Marian, eigenaar van Suid Afrika Reise. Douwe heeft zijn hart verpand aan Zuid-Afrika en heeft vooral een grote liefde voor de Kalahari en Namibië. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij Norge Reiser, waar hij zijn zus Rietje heeft ondersteund in het opzetten van een eigen reisorganisatie richting Noorwegen. Na het eerste bezoek aan Zuid-Afrika is zijn passie Noorwegen niet verdwenen, maar is wel naar de tweede plaats verdrongen voor zijn passie voor Zuidelijk Afrika. Suid Afrika Reise is gespecialiseerd in reizen op maat voor Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Lesotho en Swaziland. Cruises naar het verre zuiden zijn ook mogelijk.

Om een indruk te krijgen van een reis naar één van de landen kan je kijken op één van de onderstaande websites:
Suid Afrika Reise: www.suidafrikareise.nl | www.foto-safari.nl

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.